logo-kovinostroj

NAŠA ZGODBA

Podjetje Kovinostroj je v dejavnosti že od leta 1994, osredotoča se na poslovno okolje v Savinjski regiji, v mednarodnem okolju pa na sosednje države. Primarna dejavnost je bila prodaja ter servis rabljenih strojev in viličarjev, ki se je z leti in izkušnjami razširila na prodajo certificiranih rezervnih delov in dodatne opreme in najem viličarjev. Kot zadnjo dejavnost smo dodali tudi storitev regeneracije baterija za električne viličarje, saj smo zaznali potrebo poslovnega okolja po tem.

Podjetje Kovinostroj d.o.o. ostaja družinsko podjetje, ki trenutno zaposluje 12 ljudi. Naša velikost je tista, ki nam omogoča, da se vsi naši zaposleni nenehno izobražujejo in razvijajo. Trg se ves čas spreminja in raste, zato smo zelo ponosni, da uspešno sledimo razvoju ter rastemo skupaj s potrebami in izzivi okolja, v katerem delujemo. Hkrati pa se lahko, prav tako zahvaljujoč temu, da smo družinsko podjetje, popolnoma posvetimo in prilagodimo vsaki stranki posebej – za vsako stranko oblikujemo individualen pristop. Ponosni smo na dejstvo, da v vseh letih obstoja rastemo skupaj s okoljem ter potrebami in željami naših strank. Poleg domačega trga, se uspešno uveljavljamo tudi na trgih v sosednjih državah – naše viličarje prodajamo tudi v Avstrijo in na Hrvaško.

Specializirani smo na področjih

PRODAJA

rabljenih viličarjev

SERVIS

rabljenih viličarjev

NAJEM

rabljenih viličarjev

CERTIFICIRANI REZERVNI DELI

Prodaja certificiranih rezervnih delov in dodatne opreme

Prilagodljivost in individualni pristop.
Partner v pravem pomenu besede.

Regeneracija Baterij

Regeneracija baterij in akumulatorjev za električne viličarje

Vizija podjetja KOVINOSTROJ

Naša vizija je že od vsega začetka, in bo tudi do konca, preprosta – narediti vse, kar je v interesu naših strank, da bi bile z našimi kvalitetnimi storitvami popolnoma zadovoljne. Z učinkovitimi logističnimi rešitvami poskušamo zadostiti željam in zahtevam vseh naših strank.

Poslanstvo našega podjetja Kovinostroj je ohranjati dolgoročno partnerstvo v poslovnem okolju in doseganje trajnostnega razvoja.

Pri svoji dejavnosti zasledujemo željo po nenehnem strokovnem izobraževanju našega kadra in nenehnem izboljševanju naše ponudbe in storitev. Pri tem sledimo potrebam poslovnega okolja, v katerem delujemo.

Sodelujemo samo s preverjenimi in zanesljivimi poslovnimi partnerji, kar nam omogoča, da našim strankam ponudimo izdelke in storitve najvišje kakovosti.

Delujemo odgovorno – do naših strank, poslovnih partnerjev in okolja, v katerem delujemo. Izpolnjujemo veljavno varstveno zakonodajo in upoštevamo okoljske smernice. Do bolj odgovornega ravnanja z okoljem ozaveščamo z našo dejavnostjo regeneracijo baterij, ko stranke nagovarjamo, da nam svojo staro baterijo zaupajo v obnovo, namesto, da bi jo zavrgle.

ZAPOSLITEV

Si želite postati del naše ekipe? Spremljajte objave prostih delovnih mest.

PIŠI NAM

Mehaniki, iščete zaposlitev?
Mi potrebujemo vas!
Na naš elektronski naslov nam pošljite življenjepis z opisom delovnih izkušenj in motivacijsko pismo.